Hoppa till innehåll

Garo GTB Twin

Pris: 16 624 kr
  • Två uttag
  • Schemalagd laddning
  • 22 kW i maxeffekt
Garo GTB Twin

Sammanfattning

Garo GTB Twin har två olika modeller, en med 11 kW i maxeffekt och en med 22 kW. Prisskillnaden är marginell och i övrigt är de mycket lika förutom att den med 22 kW har ett uttag medan 11 kW inkluderar en laddkabel. Det finns tillval som lastbalansering och det ingår en smart app där du kan schemalägga laddningen.

Få hjälp att installera Garo GTB Twin

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan för att bli kontaktad av experter från vår installatörspartner. Få hjälp att beställa installation av Garo GTB Twin eller få svar på dina funderingar!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Recension på Garo GTB Twin

Vi på laddboxarna.com har kikat in Garo GTB Twin laddboxens två modeller med 11 och 22 kW. Läs hela vår recension och vad vi tyckte om och mindre om nedan:

Vad kostar Garo Twin

Priset ligger på antingen 16 624 eller 17 139 kr beroende på om du vill ha 11 kW eller 22 kW i maxladdningseffekt. Det är faktiskt så att 11 kW modellen kostar något mer då det ingår en 4 meter lång laddkabel när du köper den. Allt som allt anser vi att priset ligger i linje med vad andra liknande laddboxar med dubbla uttag kostar. Om det inte är lite högre till och med. Snittpriset för en laddbox är nämligen runt 7000 kr och då borde en dubbel laddbox som denna kosta närmare 14 000 kr. Men med tanke på prestandan så kan ett lite högre pris vara förståligt.

Maxeffekt

Som max kan den ladda med antingen 11 eller 22 kW och det beror på vilken av modellerna du väljer. Vi rekommenderar dock att du väljer den med 22 kW även fast din bil inte kan ladda med så hög effekt. Detta då den kostar mindre och om du inte har ett behov av laddkabeln som ingår på den andra så blir det även en bättre investering för framtida bilar.

Vilka nackdelar har laddboxen?

  • Dyrare än konkurrenter
  • Ingen RFID-tagg
  • Endast 1 års garanti
  • Behöver jordbrukare A

 

Endast 1 års garanti

Den största nackdelen vi ser med Garo GTB Twin är att det endast ingår 1 års garanti. Normalt är att det ingår minst 3 år, men vissa har till och med upp till 5 års garanti. Det är en säkerhet för att du inte ska få köpa en laddbox som sedan går sönder på grund av något produktfel. Extra viktigt är det när man lägger såpass mycket pengar på en laddare som denna laddbox kostar.

 

Vad säger kunderna om Garo GTB Twin?

Precis som med Garo entity Pro så finns det inte såpass mycket omdömen att utgå ifrån. Garo GTB Twin ligger bland de mer exklusiva laddboxarna och de är inte lika många som köper dessa. Vi har dock hittat en del omdömen och de påpekar att applikationen fungerar smart och effektiviserar laddningen.

Utifrån vårat test av laddboxen tycker vi den generellt sett fungerat som den ska. Dock ser vi inte så stora skillnader mellan denna och Charge Amps Aura som ligger runt 6000 kr billigare i pris. Därför tycker vi inte detta är laddboxen som ger dig mest för pengarna men om du vill ha lite extra och är villig att betala för det är det inte heller ett dåligt val.

Produktinformation
Pris ink installation: 16 624 kr
Maxeffekt 22 kW
Uttag eller kabel: Typ 2
Antal faser: 1-fas eller 3-fas
IP-klass: IP44
RFID: Nej
App: Ja
Uppkoppling: Ja (wifi)
Garanti: 1 år
Lastbalansering: Ja (tillval)
Läs mer
Innehållsansvarig:
Alexander Lundbom

Alexander

Alexander Lundbom är grundare och skribent på laddboxarna.com. Han har ett intresse för hållbarhet och vill därför hjälpa dig hitta rätt laddbox.

Läs mer om Alexander

Uppdaterad senast 2023-12-23