Hoppa till innehåll

Garo Entity Pro

Pris: 11 268 kr
  • Hög effekt (22 kW)
  • Laddar bilen när det är billigast
  • Modern och lyxig
Garo Entity Pro

Sammanfattning

Garo Entity Pro är en modern laddbox som är i framkant när det kommer till framtidens teknologi. Du får 22 kW i maxeffekt för laddningen, en smidig app, uppkoppling via wifi och 4G för ett pris på 11 268 kr med installation.

Få hjälp att installera Garo Entity Pro

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan för att bli kontaktad av experter från vår installatörspartner. Få hjälp att beställa installation av Garo Entity Pro eller få svar på dina funderingar!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Garo Entity Pro test

Vi har testat på laddboxen Garo Entity Pro och nu skrivit en recension baserat på vad vi upplevt under testet. Men i sin helhet kan vi redan nu säga att vi är mycket nöjda med hur laddboxen presterat under testet.

Läs hela recensionen nedan!

Maxeffekt för laddning

Maxeffekten som Garo Entity Pro kan ladda på är 22 kW vilket är den högsta effekten som laddboxarna kan ha. Detta innebär att du kan ladda bilen riktigt snabbt men det är samtidigt relativt vanligt med 22 kW för en laddbox.

Pris

Priset för Garo Entity Pro ligger på 11 268 kr, vilket möjligtvis är något högre än de billigare laddboxarna. Däremot är det tydligt att du får det du betalar för och kanske blir den till och med billigare än laddboxarna som ligger lägre i pris på längre sikt. När du köper en laddbox av hög kvalitet som Garo Entity Pro kan du förvänta dig att den håller länge och presterar väl. Vilket innebär att du troligen inte kommer behöva köpa en ny laddbox på länge.

Modern teknologi

Den har uppkoppling via både 4G och wifi och uppdateras då och då för att hållas modern. Samtidigt anser vi på laddboxarna.com att appen som kontrollerar laddboxen är i framkant jämfört med andra laddboxars appar.

Garo Connect

Garo Connect är appen som ingår när du köper Garo Entity Pro laddboxen. Här kan du se över din laddning och hålla koll på vem som laddar och hur mycket olika personer laddar. Du kan även enkelt ta betalt för att andra laddar med laddboxen, vilket gör att det passar utmärkt för företag.

Garo Price Adaption

Nyligen har Garo introducerat sin nya funktion som heter Price Adaption. Funktionen går ut på att laddboxen automatiskt laddar bilen åt dig när elen är så billig så möjligt. Med detta kan du som har ett timpris på ditt elavtal spara in en hel del pengar på laddning.

Garo Entity Pro är en säker laddbox

Självklart så ingår det även en RFID tagg som säkerställer att endast du och andra behöriga kan få tillgång till laddningen. Du behöver därför inte oroa dig kring säkerheten och kan själv välja vem du vill ska få ladda med din laddbox.

Vidare så förstärks säkerheten genom att laddboxen testats utförligt i kalla klimat och fungerar felfritt även här.

 

Kundomdömen på Garo Entity Pro laddboxen?

Det finns inte så många omdömen på Entity Pro då det är en mer exklusiv laddbox. De vi hittar är dock generellt sett positiva till hur den fungerar och de moderna funktionerna. Priset verkar heller inte vara något som folk reagerar negativt på utan istället förstår att det är en prisvärd laddbox i det dyrare sortimentet.

I helhet som företag hittar vi inte heller många omdömen på Garo. Det vi hittar är tre omdömen hos Reco som har ett snittbetyg på 3,7/5 och sedan 1 betyg hos Trustpilot som var på 3,2/5 i betyg.

 

Vanliga frågor

Är Garo Entity Pro prisvärd?

Det är svårt att säga om Entity Pro laddboxen från Garo är prisvärd. Då det beror på vad du är ute efter. Vill du endast ha en enkel och modern laddbox så är det inte bästa alternativet. Men lägger du vikt vid detaljerna och vill ha det bästa av det bästa så är det ett bra val.

Hur hög effekt har laddaren?

Den högsta effekten som kan uppnås är 22 kW och det är en mycket effekt.

Produktinformation
Pris ink installation: 11 268 kr
Maxeffekt 22 kW
Uttag eller kabel: Typ 2
Antal faser: 1-fas och 3-fas
IP-klass: IP54
RFID: Ja
App: Ja
Uppkoppling: 4G och wifi
Garanti: 3 år
Lastbalansering: Ja (kostar extra)
Läs mer
Innehållsansvarig:
Alexander Lundbom

Alexander

Alexander Lundbom är grundare och skribent på laddboxarna.com. Han har ett intresse för hållbarhet och vill därför hjälpa dig hitta rätt laddbox.

Läs mer om Alexander

Uppdaterad senast 2023-12-23