Hoppa till innehåll
Laddboxarna.com » Användarvillkor

Användarvillkor

Under denna sida har vi samlat användarvillkoren på laddboxarna.com. Vi benämner även laddboxarna.com som ”hemsidan” och ”vi”.

Inledning

Användarvillkoren godkänns automatiskt vid användning och integration av hemsidan. Vi ber dig att läsa igenom användarvillkoren noggrant innan användning och om du inte accepterar de bör du lämna hemsidan omedelbart.

Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor och vid eventuella ändringar kommer du bli meddelad genom en uppdatering längst ner på sidan.

Tjänsten

Vi är en jämförelsetjänst för laddboxar med vision att hjälpa dig hitta det bästa alternativet. Att använda hemsidan för att hitta rätt laddbox är helt kostnadsfritt. För att tjäna pengar samarbetar vi istället med företagen som säljer laddboxarna och erhåller provision genom så kallad ”affiliate marketing”. Detta innebär att vi antingen får en fast summa eller andel när du köper en laddbox via vår hemsida.

Hemsidan uppdateras kontinuerligt och vårt mål är att alltid leverera korrekt information. Trots detta kan vi inte garantera att informationen stämmer och informationen och villkoren från leverantörerna av laddboxarna är det som gäller.

Klagomål

Vid klagomål är du välkommen att ta kontakt med klagomålsansvarig genom e-postadressen: [email protected]. Är du inte nöjd med vårt svar kan du alltid ta med Allmänna Reklamationsnämnden.

Användarvillkoren uppdaterades senast den 2023-10-07