Hoppa till innehåll
Laddboxarna.com » Om oss

Om oss

Under denna sidan så kommer vi berätta mer om oss som ligger bakom sidan laddboxarna.com, hur vi recenserar laddboxar och vad vi har för mål.

Sidan lanseras först under 2022 men blev snabbt populär och är idag den största jämförelsetjänsten för laddboxar i Sverige. Vi har som mål att hjälpa så många som möjligt när det kommer till att hitta den rätta laddaren till sin bil. Under 2023 har vi därför testat och recenserat allt fler laddboxar och du kan läsa mer om hur vi recenserar nedan!

Teamet bakom laddboxarna.com

Alexander Lundbom profilbild

Alexander Lundbom

Expert och skribent

Alexander Lundbom är en ambitiös och engagerad person som har djup förståelse kring laddboxar och dess betydelse för en hållbar framtid. Han har flerårig erfarenhet inom området och därmed en unik expertis som han vill förmedla till dig som letar laddbox. De allra flesta sidor skrivs utav Alexander och han granskas innehållet på sidan dagligen.

Alexanders favorit laddbox är Easee Home!

Hur vi recenserar laddboxar

För att recensera laddboxar har vi vissa särskilda aspekter vi utgår ifrån. Beroende på om laddboxen tillhör en specifik kategori kan betydelsen av olika faktorer spela olika stor roll. I listan nedan har vi samlat de främsta aspekterna vi kollar på:

  • Priset. Hur mycket laddboxen kostar är centralt och ofta en mycket avgörande faktorer för köparen. Främst kollar vi här på hur priset påverkat funktionerna och kvalitén och utifrån det om laddboxen är värd pengarna. Målet är att du ska få så mycket laddbox som möjligt för pengarna!
  • Smarta funktioner. Vissa laddboxar medför smarta funktioner som att det går att hålla koll på laddningen via mobilen. Detta är något vi tar hänsyn till och förväntar oss specifikt hos de mer moderna och dyra boxarna.
  • Laddhastighet. Olika laddare har olika hög effekt (kW) och detta påverkar hur snabbt bilen kan laddas. Vi ser det som en klar fördel med en hög effekt för en laddbox men samtidigt kräver det att både bilen och bostaden klarar av det.
  • Kompatibilitet. Vem som kan använda laddboxen är också en stor faktor. Det är en fördel att ha en laddbox som kan ladda flera olika modeller och bilmärken.
  • Design och användning. En laddbox är något som kommer synas mycket och därför är designen även något vi kollar på. Användarvänligheten är också viktigt och det är förmånligt med en enkel display och smidig laddning.

Vår resa

Läs om resan som laddboxarna.com har gjort hittils!

Februari 2022: Vi lanserar hemsidan med ett par undersidor och ett första test av de populäraste laddboxarna då.

Juni 2022: Nu har vi byggt upp en av de största jämförelserna för laddboxar i Sverige och breddat innehållet så vi täcker alla kategorier.

December 2022: Vi jobbar vidare med att uppdatera innehåll och recensera nya laddboxar – med målet att testa alla laddboxar på den svenska marknaden. Nu har vi redan nått 10 000 besökare sedan starten!

Juli 2023: Vi utser laddboxen som är bäst i test just nu och testar de allra populäraste laddboxarna.

Om företaget bakom

Laddboxarna.com är en hemsida som ägs av Leadwhale AB (559450-2675).

Företagsnamn: Leadwhale AB
Orgnr: 559450-2675
Adress: Östra Hamngatan 16
411 06 Göteborg