Hoppa till innehåll

Zaptec Go

Pris: 5995 kr
  • Passa alla bilar
  • Liten
  • Modern och effektiv
Zapotec Go

Sammanfattning

Zaptec Go är en populär och välkänd laddbox som har ett riktigt lågt pris på 5995 kr inklusive installation. Samtidigt har den hela 22 kW i maxladdningseffekt, RFID-tagg, smidig applikation och andra smarta funktioner. Den är känd som en modern men samtidigt billig laddbox och det håller vi på laddboxarna.com med om. Vi har till och med utsett Zaptec Go till den bästa laddboxen just nu för vi tycker om den såpass mycket.

Få hjälp att installera Zaptec Go

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan för att bli kontaktad av experter från vår installatörspartner. Få hjälp att beställa installation av Zaptec Go eller få svar på dina funderingar!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Zaptec Go test

Zaptec Go är en populär laddare som de flesta väljer till sin elbil. Vi har testat för att ta reda på hur bra den egentligen presterar, läs hela vårt test nedan!

Vad kostar Zaptec Go laddboxen?

Inklusive installation och efter 50 % skatteavdrag ligger den på 5995 kr vilket är mycket lågt. Det är den billigaste laddboxen utifrån vår jämförelse på laddboxarna.com och därför anser vi den även vara en av de bästa alternativen. Förutom att den är billig är också produkten av hög kvalitet vilket märks på att de ger 5 års garanti. Den känns heller inte plastig i sig och du hade troligen inte kunnat ana att priset var så lågt om du inte visste det.

Utöver själva laddboxen behöver du dock se till att köpa en laddkabel om du inte har detta sedan tidigare. Det ingår nämligen ingen laddkabel till Zaptec Go, vilket du inte heller kan förvänta dig hos en laddbox med ett sådant lågt pris.

Maxeffekt

Trots att den är mycket liten och har ett lågt pris har den en maxladdningseffekt på 22 kW. Det är en hög effekt, vilket innebär att du kan ladda elbilen snabbt. Till och med är det den högsta effekten som en laddbox till hemmet kan ha.

App och uppkopplling

Zaptec Go är också känd för att vara en mycket modern laddbox med den senaste teknologin. Detta märker vi genom att den har både wifi och 4G uppkoppling samt att det ingår en app som kontrollerar laddaren. Du kan bland annat att låsa fast laddkabeln via appen men även få statistik över laddningen.

Zaptec Go tål kallt klimat

Den kommer från Norge som har liknande klimat som Sverige och har den senaste teknologin. På grund av detta passar den bra för det svenska klimatet och kalla vintrar.

Liten och modern

Utseendemässigt är Zaptec Go mycket tilltalande och den är mycket liten, vilket gör att den får plats nästan överallt. Designen är även modern och du kan välja mellan sex olika färger som är brun, vit, grön, grå, svart och blå.

Ladda smart med Zaptec Eco Mode

En modern funktion som ingår är att Zaptec automatiskt kan bestämma när du ska ladda bilen under nästa dygnet för att ladda billigare. Då kollar Zaptec på hur elpriset förväntas utvecklas under nästa dag och schemalägger laddningen när det är som billigast. Detta kallas för Eco Mode och kräver att du har ett timpris på ditt elavtal för att det ska fungera. Timpris innebär att du betalar det priset som är på elbörsen under timman du förbrukar elen på.

 

Kundomdömen

Det finns till skillnad från andra laddbox företag ganska många omdömen på Zaptec då de är såpass populära. Vi bland annat kollat på omdömen från Trustpilot där tidigare kunder kan betygsätta företaget och laddaren. Där har de 3,7/5 i betyg, vilket är högre än många konkurrenter och generellt sett ett ganska bra betyg. Detta då det är större chans att du klagar och lämnar ett betyg om du blir missnöjd än tvärtom.

Vanliga frågor

Vilka fördelar har Zaptec Go?

Det finns många olika fördelar som priset, effekten, teknologin, designen, garantin och säkerheten. Tillsammans gör fördelarna att den passar nästintill alla med en elbil.

Vilka färger kan man välja på?

Du kan välja mellan brun, vit, svart, röd, blå och grå. Färgerna är inte så starka och det gör att de lättare passar in med miljön där den installeras.

Produktinformation
Pris ink installation: 5995 kr
Maxeffekt 22 kW
Uttag eller kabel: Uttag
Antal faser: Trefas och enfas
IP-klass: IP54
RFID: Ja
App: Ja
Uppkoppling: Wifi och 4G
Garanti: 5 år
Lastbalansering: Ja, men kostar 2598 kr
Läs mer
Innehållsansvarig:
Alexander Lundbom

Alexander

Alexander Lundbom är grundare och skribent på laddboxarna.com. Han har ett intresse för hållbarhet och vill därför hjälpa dig hitta rätt laddbox.

Läs mer om Alexander

Uppdaterad senast 2023-12-23