Hoppa till innehåll

Wallbox Pulsar Max

Pris: 6999 kr
  • Hög effekt
  • Prisvärd
  • Smart app
Wallbox Pulsar Max

Sammanfattning

Wallbox Pulsar Max är en smidig och liten laddbox med hög effekt och ett lågt pris. Den väger endast lite över 1 kg och gör därför installationen mycket enkel och snabb. Men utan att påverka varken kvalitén eller prestandan som är i toppklass. Det ingår en fast laddkabel som är antingen 5 eller 7 meter lång.

Få hjälp att installera Wallbox Pulsar Max

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan för att bli kontaktad av experter från vår installatörspartner. Få hjälp att beställa installation av Wallbox Pulsar Max eller få svar på dina funderingar!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Vi testar Wallbox Pulsar Max

Vi på Laddboxarna.com har testat Wallbox Pulsar Max under en period för att kunna skriva denna recensionen. Fokuset kommer vara att ta fram för- och nackdelar så att du kan bestämma dig för om den passar dig. Men också dela vår generella åsikt efter att ha testat på den.

Pris & kvalité

Till att börja med kostar det 6999 kr att installera och köpa laddboxen efter avdrag. Det är prisvärt tycker vi, då laddboxen har en hög effekt och bra kvalité. Men den priset är också i linje med liknande laddboxar från konkurrenter.

Vi märker att kvalitén är bra på främst 2 sätt, för det första är det en matt reptålig yta och för det andra har den en produktgaranti på 3 år. För att testa ytan försökte vi repa den lite men utan någon framgång, vilket är riktigt bra. Den behåller också därför en snygg design och designen är minimalistisk och passar för alla hem.

Lastbalansering

Det går att lägga till lastbalansering för 2446 kr och det är Enegics dynamiska lastbalansering som används, vilket många laddboxar använder. Med lastbalanseringen ser din Wallbox laddbox till att huvudsäkringen aldrig går, samtidigt som du laddar på högsta möjliga effekt hela tiden.

Tål svenskt väder

Trots att laddaren är från Spanien har den certifieringen IP55 och det gör att den kan placeras utomhus i Sverige även under vintern utan oro. Den tål kallt klimat och hårda regn och snöväder.

Omdömen från kunder

Till sist så kollar vi även in vad andra som testat laddboxen och företaget säger, alltså kunderna. På Trustpilot har Wallbox företaget 3/5 i betyg baserat på runt 600 omdömen. Det är ett relativt normalt betyg som varken sticker ut negativt eller positivt. Kollar vi närmare på omdömena ser vi att 42 % har valt 5/5 och 41 % valt 1/5 i betyg. Det tyder på att vissa kunder blir väldigt nöjda och andra mycket onöjda. Genom att kolla närmare på omdömena ser vi att anledningen är främst kundservicen. Laddaren är en bra produkt, men det är inte enkelt att få hjälp vid problem, vilket är en nackdel.

 

Produktinformation
Pris ink installation: 6999 kr
Maxeffekt 22 kW kW
Uttag eller kabel: Kabel
Antal faser: Enfas & trefas
IP-klass: IP55 & IK10
RFID: Nej
App: Ja
Uppkoppling: Wifi & Bluetooth
Garanti: 3 år
Lastbalansering: Ja (tillval)
Läs mer
Innehållsansvarig:
Alexander Lundbom

Alexander

Alexander Lundbom är grundare och skribent på laddboxarna.com. Han har ett intresse för hållbarhet och vill därför hjälpa dig hitta rätt laddbox.

Läs mer om Alexander

Uppdaterad senast 2023-12-23