Hoppa till innehåll

Easee Home

Pris: 6994 kr
  • Passar allt
  • Liten och lätt
  • Populärast
Easee Home

Sammanfattning

Easee Home är en populär och omtyckt laddbox som vi även utsåg till den bästa laddboxen. Den har en hög maxladdningseffekt på 22 kW samtidigt som det ingår flertalet moderna funktioner. Priset är lågt med tanke på detta och designen är stilren och laddboxen liten och enkel att installera.

Få hjälp att installera Easee Home

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan för att bli kontaktad av experter från vår installatörspartner. Få hjälp att beställa installation av Easee Home eller få svar på dina funderingar!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Recension på Easee Home

Vi har nu testat och recenserat den lilla och populära laddboxen Easee Home. Allt som allt är vi mycket nöjda med prestationen och vi har till och med utsett den som laddbox bäst i test.

Pris och kvalitet

Priset med installation ligger på 6994 kr, vilket är lägre än många utav konkurrenternas priser. Samtidigt håller boxen en hög kvalitet och har en garanti på hela 5 år medan en normal garanti ligger på 3 år för laddboxar. Designen är också tilltalande och den smälter in snyggt på en vägg, däremot så är den något plastig. Du kan välja mellan fem olika färger på boxen – vit, svart, grå, röd eller blå.

Vem passar Easee Home laddboxen till?

Easee Home vill vi säga passar nästan alla då den kan ladda med enfas eller trefas och har hela 22 kW som maxeffekt för laddningen. Det ingår även en smart applikation som kan styra laddningen med enkelt. Uppkopplingen går via både wifi och 4G och du kan även via appen ställa effekt manuellt om du så önskar. Vill du undvika överbelastningar så kan du också lägga till lastbalansering till laddboxen.

Helt enkelt en billig och bra laddbox som täcker alla grundbehov som en elbilsägare har. Är du ute efter en laddbox för två elbilar så kan du dessutom köpa två Easee laddboxar istället för en med två uttag. Detta kan vara både smidigare då de kan placeras på två olika ställen och mer lönsamt.

Omdömen

Vi har även kollat in vad tidigare kunder säger om företaget och laddboxen. På Trustpilot har de 4,1/5 i betyg via 30 omdömen, vilket är ett bra omdöme. Dock är det mycket få omdömen och därför kan man inte dra några större slutsatser. Det vi märker upprepas i omdömena är att den går att kombinera med smarta elavtal och kan då automatiskt ladda bilen när elen är som billigast.

Easee Home har fått försäljningsförbud

Tyvärr så går det inte att beställa en Easee Home laddbox för tillfället. Detta eftersom elsäkerhetsverket har beslutat om ett försäljningsförbud i Sverige på grund av jordfelsbrytaren. Easee har överklagat beslutet och väntar nu på svar kring huruvida laddboxen kommer få fortsätta säljas. Vi uppdaterar er vid ändringar och om försäljningen upptas.

Produktinformation
Pris ink installation: 6994 kr
Maxeffekt 22 kW
Uttag eller kabel: Uttag
Antal faser: Enfas och trefas
IP-klass: IP54
RFID: Ja
App: Ja
Uppkoppling: Wifi och 4G
Garanti: 5 år
Lastbalansering: Ja (kostar 2598 kr)
Läs mer
Innehållsansvarig:
Alexander Lundbom

Alexander

Alexander Lundbom är grundare och skribent på laddboxarna.com. Han har ett intresse för hållbarhet och vill därför hjälpa dig hitta rätt laddbox.

Läs mer om Alexander

Uppdaterad senast 2023-12-23